Футбол

Культовий гравець Челсі дуже відверто сказав все, що думає про Мудрика: українець почув про себе всю правду

Дмитро Вєнков
Переглядів 398
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Колишній вінгер Челсі Флоран Малуда відверто висловився про українця Михайла Мудрика, який нині виступає у складі лондонців, та його майбутні перспективи.

Флоран Малуда поділився думками про вінгера Челсі Михайла Мудрика. Він вважає, що українець є дійсно талановитим футболістом.

«Немає жодних сумнівів, що Мудрик має потенціал стати топовим гравцем. Я думаю, що всі з цим погоджуються і згодні з тим, що він має якості, щоб стати великою зіркою Прем'єр-ліги».

Експерт пояснив, що потрібно Мудрику, аби вийти на свій максимум.

«Я думаю, для того, щоб він почав реалізовувати свій потенціал, йому потрібно контролювати свої емоції. Якщо він зможе це зробити, то зможе відігравати вирішальну роль у потрібних зонах поля. Йому потрібно покращити прийняття рішень в останній третині поля».

При цьому Малуда наголосив, що Мудрику потрібно бути готовим до серйозної конкуренції в Челсі.

«Мені б хотілося, щоб він був трохи більш впевненим у собі, а також, щоб він був трохи більш агресивним з погляду своєї особистості й вірив у те, що він може обіграти гравця. В Челсі велика конкуренція, особливо на флангах. Клуб побудував команду, в якій конкуренція є на кожній позиції».

Колишній футболіст закликав все ж не тиснути на гравця.

«Я не думаю, що правильно або справедливо припускати, що це може бути його останній сезон, якщо він не покращиться, але він буде знати, що якщо не покаже хорошу гру, коли йому нададуть шанс, то його місце займе інший дуже хороший гравець, який чекає».

Малуда чекає нарешті на прорив від Мудрика.

«Тепер у нього немає виправдань. Він достатньо довго в клубі, і всі хочуть побачити кращу його версію в цьому сезоні. Цього сезону Челсі буде змагатися в чотирьох турнірах, тож у нього буде багато можливостей для того, щоб проявити себе», – цитує Малуда Coin Poker.

  • Мудрик в цьому сезоні оформив два асисти у восьми матчах за Челсі;
  • Малуда виступав за синіх з 2007 по 2013 рр. (229 матчів, 45 голів, 41 асист) та виграв з клубом п’ять трофеїв.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн