Футбол

Челсі не може заявити голкіпера збірної України: відомо, які складності виникли у клубу, де грає Мудрик

Євген Чепур
Переглядів 630
1 голос
Владислав Крапивцов. Фото: Google
Колишній голкіпер Дніпра та воротар національної команди України U-19 Владислав Крапивцов не може підписати угоду з лондонським Челсі, у складі якого виступає Михайло Мудрик, адже у синіх немає вільного місця у заявці.

Владислав Крапивцов знаходиться у розташуванні Челсі. Українець сподобався лондонцям, але сині не можуть підписати нашого співвітчизника. Причина в тому, що у «‎аристократів» немає вільних місці у заявці. Про це повідомило Sport.ua.

Джерело стверджує, що подібна ситуація триватиме до зимового трансферного вікна, коли Челсі спробує звільнити місце через оренду чи продаж одного з футболістів. До того часу Владислав продовжуватиме свої тренування з лондонським клубом.

  • Нагадаємо, що Крапивцов став єдиним зі складу збірної України (U-19), хто потрапив до символічної збірної ЧЄ. У двох матчах з чотирьох українець зміг зберегти свої ворота «на замку».
  • Збірна України (U-19) на Євро-2024 дійшла до 1/2  фіналу, де з мінімальним рахунком програла Франції (0:1).
  • Владислав є вихованцем Дніпра. Минулого сезону він виступав за юнацьку команду Дніпра-1 та зіграв 25 поєдинків у чемпіонаті U-19.
  • Після зняття клубу з розіграшу УПЛ Крапивцов отримав статус вільного агента і самостійно підтримував фізичну форму.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн