Футбол

Челсі дав обіцянку Мудрику і відмовився її виконувати: джерело сказало, хто допоміг відновити справедливість

Дмитро Вєнков
Переглядів 774
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Журналіст Михайло Співаковський розповів, як Михайло Мудрик «вибивав» для себе десятий номер в Челсі. Для українського вінгера це є дуже принциповим моментом.

Журналіст Михайло Співаковський на фоні скандалу між Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком за «десятку» в національній збірній України розповів, як перший добивався десятого номера в Челсі.

За словами Співаковського, дане питання обговорювалося вже при переході в клуб.

«Коли Мудрик вів перемовини, підписував документи з Челсі, то в розмові з одним з власників йому обіцяли, що коли Крістіан Пулишич буде проданий за пів року, то Михайло отримає «десяточку».

Однак в Челсі намагалися порушити договір.

«Він все своє життя грав під десятим номером. І коли пів року пройшло, Пулишича реалізували, Михайло нагадав: друзі, дайте мені «десяточку», ви мені пообіцяли. Йому там натякнули: чувак, те, як ти зіграв перші пів року [нуль голів, два асисти] – за таке «десятку» не дають».

В підсумку справа дійшла аж до функціонерів та агентів.

«І він попросив своє оточення – на той момент це було інше оточення, я так думаю, що це був хто з Alik Group або може сам Євген Красніков, – щоб на це повпливали. І він отримав цю «десятку», для нього це було важливо», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що Мудрик починав грати в Челсі під 15-м номером.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн