Футбол

Не Миколенко, не Воронін і навіть не Роналду: топтренер назвав найкращого гравця, з яким він працював

Дмитро Вєнков
Переглядів 588
1 голос
Стівен Джеррард. Фото: Reuters
Відомий іспанський тренер Рафаель Бенітес назвав найкращого футболіста, яким він коли-небудь керував. З цим коучем працювали українці Андрій Воронін та Віталій Миколенко.

Заслужений тренер Рафаель Бенітес заявив, що легендарний хавбек Ліверпуля та національної збірної Англії Стівен Джеррард був найкращим гравцем, з яким він працював.

«Стіві – найкращий гравець, якого я коли-небудь тренував. У нього було все. Чого не вистачало, так це тактичних знань, якими володіють іноземні гравці, що грають на цій позиції».

Коуч пояснив, за що цінував даного виконавця.

«Він був такий хороший, у нього було стільки енергії, що він міг увійти в штрафну, виступити крайнім захисником, робити все, що хотів, але йому потрібно було розуміти позицію», – сказав Бенітес у програмі YouTube-каналу «The Overlap».

  • Зазначимо, що, окрім Ліверпуля, Бенітес протягом кар’єри очолював такі відомі клуби як Валенсія, Інтер, Челсі, Наполі, Реал, Ньюкасл та Евертон;
  • Також він попрацював разом з двома українцями: нападником Андрієм Вороніним в Ліверпулі (сезони 2007/08 і 2009/10) та захисником Віталієм Миколенком в Евертоні (сезон 2021/22).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн