Футбол

«Якщо він це робив у 15/30 матчів, то ціна була б вже 200 млн»: український тренер знає, як допомогти Мудрику

Дмитро Вєнков
Переглядів 4530
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Перший тренер Євгена Коноплянки – Юрій Кевлич – порівняв свого експідопічного з українською зіркою сучасності вінгером Михайлом Мудриком, який виступає за Челсі.

Юрій Кевлич який є першим тренером Євгена Коноплянки, в інтерв’ю сайту «Збірна» відповів, хто має вищий клас: його колишній підопічний чи Михайло Мудрик.

«Ну, я думаю, ви самі розумієте. І це не тому, що він мій вихованець. Мудрик – талановитий хлопець, але йому треба дуже багато працювати над завершенням».

Фахівець зі свого боку пояснив, чому в Мудрика просідає результативність.

«Мені здається, він перевантажує себе в тренажерному залі силовими тренуваннями й, відповідно, мало приділяє часу безпосередньо технічній частині. Особливо в завершальній стадії. У нього саме через це дисбаланс. Значить, чогось не вистачає саме у відчутті м'яча».

На думку Кевлича, Мудрик поки не виправдовує сподівань.

«Вічно в Мудрика в останній момент то м'яч звалюється, то повз м'яча, то на трибуни. Ну, виглядає якось це незграбно для гравця Челсі. На нього сподіваються і тренер, і керівництво, а завершення немає. Начебто проводить великий обсяг роботи, але безглуздо і виходить даремно».

Тренер заявив, що могло б знову підняти Мудрика.

«А якби він обіграв одного, другого, третього, поклав у дальній кут… І якщо він це робив, наприклад, у 15/30 матчів, то і ціна була б вже не 100 мільйонів. Можливо, вже й 200. Тому раджу наймати особистого тренера для завершення атак».

Спеціаліст заявив, що готовий особисто підтягнути таланта.

«Будь ласка, я із задоволенням приїду в Англію, потреную його індивідуально. Я із задоволенням допоможу нівелювати цей дисбаланс. Але загалом англійський футбол для Мудрика. Це було правильне рішення. У жодному разі не в Італію чи Іспанію», – сказав Кевлич.

  • Нагадаємо, що Мудрик перейшов до Челсі з Шахтаря взимку 2023 року за 70+30 мільйонів євро;
  • У 58 матчах він поки відзначився сімома голами та чотирма асистами.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн