Футбол

«Побачите найкраще у мені»: Мудрик має намір закріпитися у складі Челсі – амбітна заява українського вінгера

Віктор Глухенький
Переглядів 59
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик має намір у новому сезоні розкритися наповну та закріпитися в основному складі команди Енцо Марески.

Михайло Мудрик влітку кардинально змінив імідж та має намір так само вчинити і зі своєю кар'єрою у Челсі. Українець запевнив, що поки він не зміг повністю розкритися у лондонському клубі, але у новому сезоні зробить все від себе залежне, щоб закохати у себе фанів синіх.

«Люди не побачили мене з найкращого боку. Ще багато треба зробити. Я багато і наполегливо працюю на полі та за його межами. Потрібно знайти баланс. Коли ви знайдете його, ви досягнете успіху. Я впевнений, що згодом ви побачите найкраще у мені».

Оцінив Мудрик і тренерське бачення футболу й нового наставника синіх Енцо Марески. Михайло певен, італійський фахівець дасть йому шанс.

«Його стиль гри мені, безперечно, допоможе. Я сподіваюся, що ми досягнемо успіху. Давайте довіримося процесу, а потім насолодимося грою», – сказав Мудрик в інтерв'ю клубній пресслужбі Челсі.

  • У сезоні 2023/24 років Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • У першому матчі нового сезону в АПЛ сині вдома прийматимуть чинного чемпіона Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн