Футбол

Мудрик роздобув рукавиці, у яких Усик побив Джошуа? Вінгер Челсі відмітив на фото нашого чемпіона

Євген Чепур
Переглядів 63
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер національної збірної України та лондонського Челсі Михайло Мудрик у соціальних мережах опублікував фото у боксерських рукавицях, які дуже схожі на ті, у яких Олександр Усик перемагав Ентоні Джошуа.

Михайло Мудрик зумів роздобути, скоріш за все, купив на благодійному аукціоні, боксерські перчатки Олександра Усика, у яких наш чемпіон здолав опір британського надважковаговика Ентоні Джошуа.

Відзначимо, що рукавиці виконані у патріотичному стилі та згадкою про Крим. На них зображено два слова: «Сімферополь» (рідне місто нашого чемпіона) та «Україна».

Фото з боксерською атрибутикою півзахисник збірної України опубілкував у своєму Інстаграмі у сторіз. Також футболіст відмітив на світлині Усика.

  • У минулому сезоні Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах, забив сім голів та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт нашого співвітчизника з лондонцями діє до 30 червня 2031-го року. Transfermarkt оцінює українця у 35 мільйонів євро.
  • У підсумковій таблиці АПЛ 2023/2024 Челсі фінішував на шостій позиції, яка дала змогу синім у наступній кампанії зіграти у Лізі конференцій.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн