Футбол

Мудрик зумів здивувати: вінгер збірної України провів тренування з новим тренером Челсі після Євро-2024

Євген Чепур
Переглядів 557
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер національної команди України Михайло Мудрик вже повернувся до розташування лондонського Челсі та провів перше тренування під наглядом нового тренера Енцо Марески.

Михайло Мудрик не став довго відпочивати після того, як збірна України не змогла вийти з групи, зайнявши останнє місце у квартеті з чотирма очками (поразки від румунів 0:3, перемога над словаками 2:1 та нічия з бельгійцями 0:0).

Нашого співвітчизника помітили вже на першому ж тренуванні Челсі у цьому сезоні. Про це повідомили журналісти Football London.

Також наші колеги стверджують, що українець, можливо, здивував багатьох, адже не став відпочивати після чемпіонату Європи, а повернувся до команди та почав старанно працювати над покращенням власної гри.

Також британські журналісти додають, що Мудрик, коли всі гравці синіх пішли у підтрибунне приміщення, про щось розмовляв з новим головним тренером лондонців Енцо Марескою.

  • Футболіст минулого сезону провів 41 матч за Челсі у всіх офіційних турнірах, забив сім голів та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт Михайла з клубом чинний до 30 червня 2031 року. Transfermarkt оцінює вартість українського півзахисника у 35 млн євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн