Футбол

«Люди казали: «Ти збожеволів»: найкращий гравець УПЛ-2011 відмовився від космічних грошей Арсеналу Лондон

Дмитро Вєнков
Переглядів 266
1 голос
Вілліан. Фото: Getty Images
Колишній вінгер донецького Шахтаря Вілліан, який нині виступає за Фулгем, пригадав невдалий період своєї кар’єри в Арсеналі. Футболіст розповів, що його бажання покинути північний Лондон не зупинили навіть гроші.

Вінгер Фулгема Вілліан зізнався, що йому було некомфортно в Арсеналі, через що він вирішив покинути клуб. Його не зупинила навіть матеріальна сторона питання, адже через свій відхід він втратив багато грошей. 

За інформацією англійських ЗМІ, червоні платили бразильцю 220 тисяч фунтів на тиждень.

«Люди казали мені: «Ти божевільний. Ти не можеш відмовитися від таких грошей». Вони говорили: «Будь-який інший гравець на твоєму місці ніколи б цього не зробив. Вони б виконували контракт та забирали гроші». На кшталт того».

Однак Вілліан заявив, що фінансовий фактор ніколи не грав для нього вирішальної ролі.

«Але я не думаю про гроші. Я знаю, що гроші є важливими, це точно. Але це не перша річ у моєму житті. Для мене Бог насамперед. Потім моя сім'я, потім футбол. Далі інші справи. Але я був незадоволений, тож вирішив піти», – заявив гравець в інтерв’ю The Telegraph.

  • Нагадаємо, що Вілліан на правах вільного агента перейшов в Арсенал з Челсі на старті сезону 2020/21. У 37 матчах він забив один гол та оформив сім асистів;
  • На початку нової кампанії гравець безплатно пішов у рідний Корінтіанс;
  • У нинішньому сезоні у складі Фулгема Вілліан у 26 матчах забив п’ять голів та віддав дві результативні передачі;
  • З 2007 по 2013 рр. вінгер виступав за Шахтар (221 матч, 37 голів, 63 асисти). У кампанії 2010/11 його було визнано найкращим гравцем УПЛ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн