Футбол

«На вихід з Пушичем»: фанати Шахтаря після поразки від Арсеналу назвали гравців, які мають піти з клубу

Дмитро Вєнков
Переглядів 92
2 голоси
Гравці Шахтаря. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Вболівальники Шахтаря відреагували на поразку своєї улюбленої команди у гостьовому матчі проти Арсеналу (0:1) в рамках третього туру загального етапу Ліги чемпіонів.

Фани Шахтаря у соцмережах висловилися після поразки «гірників» від Арсеналу (0:1) в третьому турі Ліги чемпіонів.

Немало користувачів зуміли знайти позитив у даній грі.

Yuramazagaev: «Ганебні 75 хвилин, та блискучі останні 20. А всього-на-всього треба було замінити Сікана і Зубкова на бразильців».

Matwiykooooo: «Гра, за яку не соромно, молодці, пишаємось».

d.koskovetskyi: «Дуже крутий другий тайм, грали з Арсеналом в другому таймі як середняки Прем'єр-ліги, не розумію звідки стільки хейту, браво Шахтар».

danielgery7: «Не стидно за таку гру перша нормальна гра у цьому сезоні».

Hvddev: «Сама класна гра в ЛЧ, прикро за автогол, але було дуже достойно».

Водночас знайшлися й ті, хто був категорично незадоволений побаченим.

knives_sharpening_kh: «Повна безнадія в атаці. Виходять у швидкі контратаки, доходять до штрафного і все. Що далі робити – не зрозуміло. Другий тайм непоганий. Друге потрапляння у площину воріт за три матчі».

Rudakovvf: «Не розумію навіщо ставити Зубкова і Сікана які тягнуть команду вниз і втрачають моменти, коли є Педріньо і Траоре».

garli1.9: «Пощастило, що завдання не було в Арсеналу розтоптати. Вийшов Педріньо, Кевін, Траоре – гра заграла іншими фарбами. Атаки, комбінації, трикутники, таке відчуття, що стоїть завдання максимально вбити клуб. Зубков, Сікан, Бондар, Криськів – на вихід з Пушичем».

Strembikk: «Нижче дна».

inkognito011_: «Пушич аут! Чому в центрі граємо пішки? Чому Коноплю кожен матч возять? Сьогодні Арсенал не хотів грати від слова зовсім, і при такій грі завдати одного удару у площину воріт. Багато запитань, мало відповідей. Зубков це просто, швидкості немає, а тільки один фінт. Рівень Оболоні».

  • Шахтар посідає 29-те місце у загальній таблиці ЛЧ, маючи один набраний бал;
  • В наступному турі 6 листопада підопічні Маріно Пушича приймуть Янг Бойз.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн