Футбол

Срна зробив заяву перед стартом Шахтаря в Лізі чемпіонів: спортивний директор пояснив рішення клубу

Дмитро Вєнков
Переглядів 311
1 голос
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна дав коментар напередодні старту «гірників» у новому розіграші Ліги чемпіонів. Функціонер поділився очікуваннями від матчів проти Болоньї та Аталанти.

Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна висловився напередодні старту команди в Лізі чемпіонів-2024/25.

Він пояснив, чому клуб вирішив проводити свої домашні поєдинки у німецькому Гельзенкірхені.

«Тому що українці є по всій Німеччині. Ми грали у Варшаві, потім у Гамбурзі минулого року, щоб знайти аудиторію і хороші стадіони. Це були важкі два з половиною роки»

Також Срна оцінив двох перших суперників Шахтаря – італійські Болонью та Атланту. На його думку, в матчі з першими шанси будуть рівними.

«Болонья сильна, так. Проте у них зараз не найкращі результати, приблизно як і у нас – дві поразки у п'яти матчах, але вони дебютують у Лізі чемпіонів, це історія. Шанси 50/50».

В Аталанти функціонер виокремив головного тренера Джан П'єро Гасперіні.

«Гасперіні – це феномен, дуже сильний [фахівець], а після перемоги в Лізі Європи ще сильніший. Але не будемо зациклюватися на цьому», – цитує Срну TUTTOmercatoWEB з посиланням на Gazzetta dello Sport.

  • Свій перший матч в ЛЧ Шахтар проведе у середу, 18 вересня, проти Болоньї на виїзді. Зустріч розпочнеться о 19:45 за Києвом;
  • Також суперниками команди Маріно Пушича, окрім згаданих вище команд, будуть Арсенал (Лондон), Янг Бойз, ПСВ, Баварія, Брест та Боруссія (Дортмунд).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн