Футбол

«Велике випробування‎»: тренер Рейнджерс пояснив, як збирається пройти Динамо у відборі до Ліги чемпіонів

Євген Чепур
Переглядів 136
2 голоси
Філіп Клемент. Фото: Google
Головний тренер Рейнджерс Філіп Клемент після перемоги над Мотервеллом (2:1) у другому турі чемпіонату Шотландії поділився очікуваннями від матчу-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського Динамо.

Рейнджерс обіграв у другому турі чемпіонату Шотландії Мотервелл з рахунком 2:1. Після цього поєдинку наставник команди з Глазго Філіп Клемент відзначив, що у Лізі чемпіонів важко грати проти Динамо, але його команда планує викластися на всі 100% та пройти киян.

«Приємно заглиблюватися в думки про матч із Динамо після перемоги, це добре для вболівальників і дає додаткову віру. Ми знаємо, що це велике випробування проти киян, тому що вони справді якісна команда, і ми збираємося викластися на повну, щоб пройти в наступний раунд.

Ми зробили дуже хороші речі в Любліні проти них, але нам також потрібно вчитися. Є деякі речі, які ми можемо покращити, тому ми збираємося попрацювати над цим протягом наступних двох днів», – сказав фахівець у коментарі пресслужбі свого клубу.

  • У першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів Рейнджерс – Динамо (1:1) шотландці вибороли для себе нічию на останніх секундах гри. 
  • Гра-відповідь відбудеться 13 серпня у Глазго. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн