Футбол

«‎Так було в перший рік за Луческу»: Циганик оцінив шанси Динамо у можливому матчі з Рейнджерс у Лізі чемпіонів

Віктор Глухенький
Переглядів 206
2 голоси
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
Журналіст-блогер та коментатор Ігор Циганик поділився своїми очікуваннями від виступу київського Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів, де біло-синім спершу доведеться пройти Партизан, а потім, у разі успіху, шотландський Рейнджерс.

Думок більшості фанів київського Динамо не поділяє. Мова про Ігоря Циганика, який з оптимізмом дивиться у єврокубкове майбутнє в поточному сезоні команди Олександра Шовковського, навіть попри перспективу дуелі з міцним шотландським Рейнджерс у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Не бачу проблем. Я не бачу суперників… Ні Партизан, ні меншою мірою Рейнджерс… Я вважаю, що Динамо абсолютно не є слабшим за віцечемпіона Шотландії. Я вважаю, зараз Динамо повинно взяти собі до уваги про те, що вони повинні пройти два раунди Ліги чемпіонів». 

Однак прогнозувати далі коментатор вже не наважився так сміливо, пригадавши попередні сезони.

«Що буде у раунді плей-оф? Там можна налетіти на таку команду, від якої – вже все. Так було в перший рік за Луческу, коли пройшли дуже складно Фенербахче, пролізли Штурм і потрапили на Бенфіку, а міг бути Рейнджерс. Якби був Рейнджерс, то було б легше. Бенфіку ту ніхто не міг обіграти, бо вона була атомна і потім вийшла до плей-оф Ліги чемпіонів»,  – розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютуб.

  • Першу гру між Динамо та Партизаном буде зіграно найближчого вівторка, завтра, 23 липня. Початок гри, яка пройде у польському місті Люблін, о 21:00 за київським часом.
  • Поєдинок-відповідь заплановано на 31 липня. Гра в Белграді має розпочатися о 21:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн