Футбол

Трубін дізнався нову вартість: скільки тепер коштує голкіпер Бенфіки та збірної України

Євген Чепур
Переглядів 1267
0 голосів
Анатолій Трубін. Фото: Google
Голкіпер Бенфіки та національної команди України Анатолій Трубін дізнався свою нову трансферну вартість після того, як спеціалізований портал Transfermarkt оновив цінники гравців, які виступають у португальському чемпіонаті.

У середу, 27 грудня, аналітичний портал Transfermarkt, який спеціалізується на вартості футболістів, оновив цінники гравців першості Португалії. 

Голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін додав до своєї вартості три мільйони євро і тепер оцінюється у 25 млн. євро, що робить його найдорожчим українцем у португальському чемпіонаті.

Якщо брати до уваги загальний рейтинг, то там наш співвітчизник розташувався на 11-й позиції.

Лідерами цього списку є одразу три гравці – Антоніо Сілва, Жоау Невеш (обидва з Бенфіки), Діого Кошту (Порту), Віктор Дьокереш (Спортінг), яких оцінюють у 45 млн. євро.

Відзначимо, що у Португалії виступають ще два українці: цінник правого захисника Ароуки Богадан Мілованова не змінився – 500 тисяч євро. А ось лівий оборонець Візели Орест Лебеденко втратив у вартості сто тисяч євро і зараз коштує 400.

  • Трубін у цьому сезоні провів за Бенфіку 18 поєдинків в усіх офіційних турнірах, 16 пропущених голів, сім поєдинків «насухо».
  • Мілованов у цій кампанії провів 14 матчі за Аруку: без результативних дій.
  • Лебеденко у нинішньому сезону взяв участь лише у дев'яти матчах Візели, результативними діями не відзначався.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн