Футбол

«Присутні гравці високого калібру»: тренер Шахтаря назвав клуб, з яким не хоче грати в 1/16 фіналу Ліги Європи

Дмитро Чорнобай
Переглядів 332
0 голосів
Шахтар. Фото: Google
Тренер із фізичної підготовки Шахтаря Карло Ніколіні напередодні жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи назвав найнебажанішого суперника для «гірників».

Карло Ніколіні поділився очікуваннями щодо жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи та назвав найнебажанішого суперника для Шахтаря:

«Рівень Ліги Європи значно піднявся, порівняно із минулими розіграшами. Зараз у плей-оф присутні гравці високого калібру, є хороші команди, насамперед Рома та лісабонський Спортінг. Команду Моурінью слід уникати, вони мають міжнародний досвід ігор з футболістами топ-рівня, а ще у матчах на виліт вони дуже небезпечні.

Крім того, враховуючи пору року, в яку ми збираємося грати, нам буде дуже складно зустрітися з Ромою, адже вона перебуватиме у розпалі, а ми після зимової перерви проведемо свій перший офіційний матч, тому нам буде складно підтримувати темп гри», – заявив тренер із фізпідготовки Шахтаря в коментарі для Corriere dello Sport.

  • Матчі 1/16 плей-оф Ліги Європи пройдуть 15 та 22 лютого. Суперник Шахтаря стане відомий 18 грудня, коли відбудеться жеребкування.
  • Донецький клуб може зустрітися з Фрайбургом, Марселем, Спортінгом, Карабахом, Ромою, Ренном, Тулузою або Спартою.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн