Футбол

Кривцов, Мессі та Чеберко будуть грати за новими правилами: революційні зміни в МЛС

Віктор Глухенький
Переглядів 737
0 голосів
Сергій Кривцов та Ліонель Мессі. Фото: Google
МЛС внесла зміни до офіційних правил проведення матчів під її егідою. З нового сезону команда гратиме у меншості хвилину, якщо гравець несвоєчасно покине поле після заміни. І це не єдине нововведення.

Професіональна футбольна ліга (МЛС) внесла зміни до правил проведення матчів, які набудуть чинності вже з наступного сезону.

Спробуємо розібрати максимально зрозуміло. Отож:

  1. Відтепер гравець, який перебуватиме на газоні щонайменше 15 секунд з підозрою на травму, буде виведений за бокову лінію медичною бригадою та отримуватиме допомогу мінімум дві хвилини. Додається, що двохвилинне правило не розповсюджуватиметься на випадки, коли після фолу на травмованому була показана жовта або червона картка.
  2. Якщо гравець, який має покинути поле, не робить цього протягом десяти секунд, то гравець, який має вийти на поле, з'явиться на ньому тільки через хвилину під час наступної паузи, тобто хвилину команда гратиме в меншості! Але, таке правило не розповсюджуватиметься на воротарів та травмованих.
  3. Цікава зміна у правилах стосується арбітрів, які відтепер оголошуватимуть свої рішення після перегляду VAR на весь стадіон. До ворожки не ходи, таке нововведення запозичили з НХЛ (національна хокейна ліга). Про це повідомила пресслужба ліги на офіційному сайті організації.

В МЛС виступає двоє українців: захисник Інтера з Маямі Сергій Кривцов та бек Коламбус Крю Євген Чеберко.

  • Сергій Кривцов зіграв за Інтер у 37 поєдинках в усіх офіційних поєдинках: один гол, одна результативна передача.
  • Контракт Кривцова з клубом розрахований до 31 грудня 2024 року.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українця в два мільйони євро. 
  • Євген Чеберко провів за Коламбус Крю 12 поєдинків: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного центрального захисника в один мільйон євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн