Футбол

Алієва пограбував гравець московського Локомотива: у ексхавбека Динамо вкрали годинник за 30 тисяч доларів

Євген Чепур
Переглядів 776
0 голосів
Олександр Алієв. Фото: Локомотив
Колишній працівник московського Локомотива розповів історію про те, як в експівзахисника збірної України та київського Динамо Олександра Алієва вкрали дорогий годинник.

Олександр Алієв під час виступів у московському Локомотиві став жертвою крадіжки – його партнер по команді вкрав годинник за 30 тисяч доларів. Про це розповів колишній начальник російського клубу Дмитро Балашов в інтерв'ю російським ЗМІ. 

«У 2010 році після одного з матчів у Алієва в роздягальні Локомотива вкрали дорогий годинник. Тоді злодія не знайшли. Але через деякий час я дізнався, хто це зробив».

Балашов не став називати ім’я футболіста-злодія.

«Прізвище не назву. Нехай назавжди залишиться таємницею. Так, це футболіст зі своїх. Це був молодий гравець, який мав маленьку зарплату. Хлопець і ще двоє ровесників, яких із дубля підтягли до основи, всі гроші просаджували в ігрових автоматах. Думаю, тому й наважився на крадіжку». 

За словами Балашова, годинник Алієва був не з дешевих.

«Годинник коштував 30 тисяч доларів».

  • Алієв грав грав за Локомотив у 2010 році, після чого він повернувся до київського Динамо.
  • Зі столичною командою в Україні Олександр виграв шість титулів.
  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо та Локомотива, Алієв захищав кольори російського Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
  • У складі національної збірної України Алієв провів 28 поєдинків: шість голів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн