Футбол

Трубін провів «сухий» матч за Бенфіку: команда українця здобула першу перемогу в Кубку ліги

Ілля Деулін
Переглядів 1281
0 голосів
Анатолій Трубін. Фото: Getty Images
В українському дербі між Арукою Богдана Милованова та Бенфікою Анатолія Трубіна, яке мало місце в матчі Кубка португальської ліги, впевнену перемогу здобула лісабонська команда.

31 жовтня матч другого туру групи В Кубка португальської ліги подарував українське дербі, в якому Арука захисника Богдана Милованова приймала Бенфіку воротаря Анатолія Трубіна. Перший починав гру з лави запасних, а ось другий потрапив до стартового складу «орлів».

Фаворитом даного поєдинку була лісабонська команда і вже з перших хвилин вона почала виправдовувати цей статус, а на 26-ій хвилині Анхель ді Марія відкрив рахунок. Хоч Трубін без роботи не лишався, але на перерву команди пішли за мінімальної переваги Бенфіки.

Не вдалось завантажити відео.

Перед початком другої сорокап'ятихвилинки на полі з'явився Милованов, а ще за десять хвилин «орли» подвоїли рахунок, але взяття воріт Жоау Маріу після втручання VAR було скасовано. Вже в середині другого тайму Артур Кабраль таки забив чистий гол і Бенфіка таки оформила двохгольову перевагу.

Арука ж нічим відповісти не змогла і в підсумку залишила ворота Трубіна в недоторканості.

Футбол. Кубок португальської ліги. Група В, другий тур.

Арука – Бенфіка – 0:2

Голи: ді Марія 26, Кабраль 74

  • Трубіна за виступ проти Аруки статистичний портал Sofascore нагородив оцінкою у 7.8 балів. Це найвища оцінка у матчі разом з захисником Бенфіки Феліпе Морато.
  • Милованов ж отримав за зіграний другий тайм оцінку в 6.7 балів, що є посереднім показником гравця Аруки у даному поєдинку.
  • Після одного зіграного матчу Кубка ліги Бенфіка має три очки у активі та обходить Аруку, в якої стільки ж пунктів.
  • 21 грудня «орли» проведуть заключний матч своєї групи проти АВС.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн