Футбол

«Інші футболісти навіть близько не стоять поряд»: Федецький сказав, кому б віддав «Золотий м’яч» – це не Мессі

Віктор Глухенький
Переглядів 2167
0 голосів
Ліонель Мессі. Фото: Google
Колишній захисник національної збірної України Артем Федецький прокоментував рішення експертів та респондентів France Football щодо вручення чергового «Золотого м’яча» Ліонелю Мессі.

Артем Федецький вважає, що черговий, вже восьмий за ліком «Золотий м’яч» дістався Ліонелю Мессі не зовсім заслужено, бо ж були більш гідні претенденти на цю нагороду.

«Золотий м’яч» повинен був отримати Холанд. Людина виграла все – Лігу чемпіонів, АПЛ, Кубок. Він став найкращим бомбардиром. Так, Мессі виграв чемпіонат світу, але в ПСЖ він не феєрив, Інтер (Маямі) до уваги не беремо. 

Виграш Мундіалю – це досягнення, але на настільки велике у порівнянні з Холандом, щоб давати «Золотий м’яч». Холанд 100% мав отримати «Золотий м’яч» цього року. Інші футболісти навіть близько не стоять поряд з ним», – розповів Федецький в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

  • Бразильський форвард мадридського Реала  Вінісіус Жуніор отримав нагороду «Сократес Трофі» за благодійність. 
  • Англійський нападник «вершкових» Джуд Беллінгем став переможцем у голосуванні за найкращого молодого гравця 2023 року, отримавши нагороду «Копа Трофі».
  • Норвезького нападника Манчестер Сіті Ерлінга Холанда було визнано найкращим форвардом 2023 року.
  • Голкіпер національної збірної Аргентини та англійської Астон Вілли Еміліано Мартінес отримав нагороду найкращого голкіпера.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн