Футбол

«Шахтарю не варто намагатися вдавати із себе Барселону»: легенда «гірників» дав пораду команді на матч ЛЧ

Віктор Глухенький
Переглядів 784
0 голосів
Тренування гравців Шахтаря у Барселоні. Фото: ФК Шахтар
Колишній нападник донецького Шахтаря Олег Матвєєв поділився очікуваннями від поєдинку третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому «гірники» протистоятимуть Барселоні.

Олег Матвєєв прогнозує, що в столиці Каталонії на Шахтар очікує «гарячий» прийом. Тому хлопцям Маріно Пушича в грі з підопічними Хаві потрібно бути максимально сконцентрованими.

«Шахтарю буде дуже важко. У команди Хаві класний контроль мʼяча. Майстерності в них більше, ніж у наших. У Барселони багато травмованих, але в принципі там такі таланти, що якщо когось випустити з дубля, ніхто нічого не зіпсує.

Шахтарю не варто намагатися проти Барселони вдавати із себе Барселону, намагатися контролювати і таке інше. Важливо контратакувати гостро - якщо цього не буде, то буде сумно», – сказав Матвєєв в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ ТБ. 

  • Востаннє Барселона та Шахтар перетиналися 2011-го в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Тоді в Іспанії Шахтар розгромно програв із рахунком 1:5.
  • Зараз у групі Н лідером є саме іспанська Барселона, яка після двох перемог має шість повноцінних очок.
  • Порту посідає другу сходинку і випереджає Шахтар (в обох команд по три пункти), адже португальська команда перемогла «гірників» в очній дуелі (3:1).
  • Замикає квартет бельгійський чемпіон Антверпен, який обидві свої гри програв.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн