Футбол

Попереду Зінченко, Мудрик та Шевченко: Лунін відзначився цікавим досягненням

Євген Чепур
Переглядів 1146
0 голосів
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін вийшов на третє місце серед діючих вітчизняних футболістів за кількістю підписників у інстаграмі.

Андрій Лунін поки не може похвалитися місцем в основному складі мадридського Реала чи нашої збірної, але його особистість все ще цікава вболівальникам іспанського гранда та національної команди України.

Шанувальники гри мільйонів продовжують підписуватися на сторінку воротаря в інстаграмі та слідкувати за його світлинами з життя, які Лунін регулярно викладає у виді постів чи сторіз.

Фоловерів у голкіпера не багато й не мало, а цілий мільйон. Така кількість підписників дозволила Луніну стати лише третім діючим українським гравцем, хто подолав цю позначку.

Топ-3 українських діючих футболістів за кількістю фоловерів у інстаграмі

  1. Олександр Зінченко – 2,5 мільйона
  2. Михайло Мудрик – 1,5 мільйона
  3. Андрій Лунін – 1 мільйон

Відзначимо, що більше мільйона підписників також у легенди світового футболу та Динамо Андрія Шевченко – 1.2 млн.

  • У цьому сезоні український воротар Андрій Лунін зіграв за мадридську команду на початку кампанії в переможних матчах проти Атлетіка (2:0) та Альмерії (3:1).
  • Контракт українця з Реалом розрахований до літа 2024 року. І, можливо, чи залишиться Андрій в мадридському клубі залежатиме також від Моурінью, якщо він стане головним тренером мадридців.
  • На даний момент Реал із 24 очками лідирує в Ла Лізі, випереджаючи другу Жирону Циганкова та Довбика на два бали та третю Барсу на три пункти.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн