Футбол

Карпати влаштували гольову перестрілку у Першій лізі: команда Маркевича сенсаційно втратила очки

Ілля Деулін
Переглядів 1446
0 голосів
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
У матчі 12-го туру Першої ліги Карпати та Прикарпаття настріляли шість голів на обох, але цього виявилося замало, щоб виявити переможця. В підсумку нічия 3:3.

Матчі 15 жовтня у рамках 12-го туру Першої ліги розпочалися у Львові західноукраїнським дербі між Карпатами та івано-франківським Прикарпаттям.

Попри статус фаворита, підопічним Мирона Маркевича довелося відіграватися вже з дев'ятої хвилини, коли Хома відкрив рахунок. Втім, недовго «леви» були у ролі відставаючих. Вже на десятій хвилині Підлепенець зрівняв рахунок, а ще за дві хвилини Сухар вивів Карпати уперед.

На цьому голи у першому таймі не закінчилися, ще був забитий пенальті Цюцюрою на 32 хвилині. Далі всі дії відбувалися в другому таймі.

На 55 хвилині Прикарпаття після другого голу Хоми знову вийшло вперед, але Демченко, який на 58 хвилині вийшов на поле, вже за 60 секунд відзначився забитим м'ячем та зрівняв рахунок.

Більше голів команди не забивали, в підсумку – результативна нічия 3:3.

Футбол. Україна. Перша ліга, група А. 12-ий тур.

Карпати – Прикарпаття – 3:3

Голи: Підлепенець 10, Сухар 12, Демченко 58 – Хома 9, 55, Цюцюра 32 (пенальті)

  • Дана нічия не змінила позиції команд у турнірній таблиці: Карпати з 30 очками очолюють групу А, а Прикарпаття має 13 очок та займає сьому позицію.
  • Наступний матч команди з Івано-Франківську пройде 22 жовтня в рідних стінах проти Буковини, а «леви» днем раніше на Київщині зіграють проти бузівської Ниви.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн