Футбол

Українські фани вивісили патріотичний банер на матчі проти Півн. Македонії: фото акції, присвяченої Залужному

Євген Чепур
Переглядів 819
0 голосів
Українські вболівальники. Фото: УАФ
Наші вболівальники у Празі перед матчем кваліфікації Євро-2024 збірної України проти команди Північної Македонії вивісили банер, присвячений головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

Сьогодні, 14 жовтня, у столиці Чехії Празі збірна України зіграє з Північною Македонією в номінально домашньому матчі відбору Євро-2024. 

Через війну у нашій країні багато українців проживають зараз у країнах Європи. Не стала виключенням і Чехія.

Звичайно, наші співвітчизники прийшли підтримати команду Сергія Реброва у важливому поєдинку з македонцями. Але, крім цього, українці згадали і про головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та вивісили присвячений йому банер:

«З нами Бог і отаман Залужний».

Нагадаємо, що в першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).

  • 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють проти Мальти.
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія, в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн