Футбол

Лунін йде з Реалу: мадридці знайшли нового конкурента для Куртуа, який любить Україну

Євген Чепур
Переглядів 2599
0 голосів
Діогу Кошта. Фото: Порту
Мадридський Реал, за який виступає український голкіпер Андрій Лунін, планує підписати воротаря із Порту Діогу Кошту за солідну суму та бачить у португальці конкурента для Тібо Куртуа.

Андрій Лунін налаштований покинути Реал у статусі вільного агенту, а оренда Кепи Аррісабалаги з Челсі не дає повних гарантій. Тому боси мадридців мають намір підписати нового голкіпера, який міг би скласти конкуренцію Тібо Куртуа. Про це повідомила Gol Digital.

Бельгійський воротар вибув через розрив хрестоподібних зв'язок на довгий час і повернеться до повноцінної гри лише наступного сезону. У Мадриді не знають, у якій формі Куртуа буде після завершення лікування, а тому націлилися на голкіпера Порту Діогу Кошту.

Потенційний трансфер португальця може коштувати Реалу порядку 45 мільйонів євро.

  • Нагадаємо, що Кошта після матчу з Шахтарем (3:2) у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів виказав підтримку Україні та нашому народу у боротьбі з російськими окупантами.
  • У нинішньому сезоні він провів 11 матчів та пропустив десять голів. Transfermarkt оцінює португальського голкіпера у 45 мільйонів євро. Его контракт з Порту дійсний до 30 червня 2027 року.
  • Лунін в цьому сезоні провів два матчі у Ла Лізі, в яких пропустив один гол.  Його контракт розрахований до 30 червня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн