Футбол

Бенфіка обіграла Порту: Трубін провів перший матч «на нуль» за лісабонців

Дмитро Вєнков
Переглядів 608
0 голосів
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
У п’ятницю, 29 вересня, Бенфіка 22-річного голкіпера Анатолія Трубіна вдома перемогла Порту (1:0) у рамках сьомого туру чемпіонату Португалії. Українець провів перший матч «на нуль» у Португалії.

Бенфіка Анатолія Трубіна перемогла Порту (1:0) у матчі сьомого туру чемпіонату Португалії.

Український голкіпер провів на полі усі 90 хвилин та здійснив три сейви.

Перший ключовий момент матчу стався на 19-й хвилині, коли захисник гостей Фабіу Кардозу отримав пряме вилучення з поля за фол «останньої надії».

Після цього Бенфіка увесь матч грала першим номером і все ж таки змогла добитися свого у другому таймі. На 68-й хвилині гол на власний рахунок записав Анхель Ді Марія. Він відгукнувся на точну поперечну передачу до штрафного майданчику суперника і вразив ворота ударом під поперечину.

Не вдалось завантажити відео.

Бенфіка – Порту – 1:0

Голи: Ді Марія, 68

29 вересня. 22:15. Лісабон. Стадіон «Да Луж»

  • Зазначимо, що завдяки даній перемозі Бенфіка вийшла на перше місце у турнірній таблиці чемпіонату Португалії, маючи у своєму активі 18 набраних очок після семи зіграних поєдинків;
  • Для Трубіна ця гра стала четвертою у складі «орлів». Всього він пропустив чотири голи та один поєдинок провів «на нуль»;
  • Наступний свій матч Бенфіка проведе 3 жовтня в гостях проти Інтера в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн