Футбол

«Коломойський зрозумів, що зі мною краще не зв'язуватися»: колишній гравець Дніпра згадав, як вибивав борги

Віктор Глухенький
Переглядів 667
0 голосів
Ігор Коломойський. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України та Дніпра Іван Гецко розповів, як вибивав гроші в одіозного олігарха Ігоря Коломойського, який не хотів віддавати йому борг.

Автор історичного, першого голу національної збірної України Іван Гецко, за свою професійну кар’єру встиг пограти за майже дюжину клубів з-поміж яких ледь не найменше матчів провів за легендарний Дніпро.

Згадки про команду з Дніпра у Гецка залишилися не найкращі, бо ж покидав клуб Ігоря Коломойського він зі скандалом: з ним не хотіли розраховуватись за контрактом, але впертий бомбардир досяг свого.

«Пішов до Коломойського і сказав: «Кого ви хочете покарати – це ваша особиста справа, але я хотів би своє отримати і не влаштовувати вам тут гендель». 

Ще сказав йому, що маю досвід суддівських позовів в Ізраїлі з Маккабі, де я виграв процес. Думаю, що Коломойський зрозумів, що зі мною краще не зв'язуватися», – розповів Гецко в інтерв’ю FanDay.

  • За час професійної кар’єри Іван Гецко захищав кольори Закарпаття, Зірки, СКА Карпати, одеського Чорноморця, ізраїльського Маккабі з Хайфи, російських Локомотива з Нижнього Новгорода та Аланії, Дніпра, Карпат, Кривбасу та харківського Металіста.
  • У складі національної збірної України Іван Гецко зіграв чотири поєдинки: один гол.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн