Футбол

Челсі в меншості програв Астон Віллі: сині пропустили гол після заміни Мудрика

Ілля Деулін
Переглядів 1656
0 голосів
Михайло Мудрик в матчі проти Астон Вілли. Фото: Getty Images
Михайло Мудрик продовжує отримувати порцію ігрового часу в складі Челсі. За годину проти Астон Вілли вінгер створив чимало нагод, але попри це, сині програли гру, будучи в меншості.

24 вересня у матчі шостого туру АПЛ Челсі Михайла Мудрика приймав Астон Віллу. 

Український вінгер почав поєдинок на полі з його початку, і вже в першому таймі міг відзначатися асистом, але Джексон змарнував нагоду, яку йому подарував Мудрик. 

Наприкінці першої половини Челсі таки відзначився у воротах Астон Вілли, але взяття воріт було скасовано через офсайд. Як наслідок – нульова нічия у перші 45 хвилин.

Вже в другому таймі «аристократи» залишилися у меншості після вилучення Мало Густо, а після цього Мудрик залишив поле, зігравши 61 хвилину.

За відсутності українця Челсі пропустив, у воротах суперника відзначився Воткінс. Далі Астон Вілла у більшості довела матч до переможного кінця та здобула три очки у Лондоні.

Футбол. АПЛ. Шостий тур

Челсі – Астон Вілла – 0:1

Гол: Воткінс 73

Вилучення: Густо 56

  • Мудрик отримав 61 хвилину ігрового часу та отримав наступні оцінки за свою гру: WhoScored – 6.7 (четвертий результат серед гравців старту), Sofascore – 7.0 (сьомий результат серед гравців старту).
  • Наступного разу гравці Челсі вийдуть на поле 27 вересня у матчі Кубка ліги проти Брайтона. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн