Футбол

Світовий рекордсмен Луческу знову переміг на чолі Румунії: результат матчу команди екстренера Динамо та Шахтаря

Євген Чепур
Переглядів 2668
4 голоси
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу продовжує перемагати на посаді керманича національної збірної Румунії у Лізі націй. Цього разу було обіграно команду Литви (2:1).

Вчора, 15 жовтня, збірна Румунії виграла у поєдинку проти національної команди Литви в рамках четвертого туру Ліги націй з рахунком 2:1. 

🔥 Читайте також: Луческу встановив світовий рекорд: яке досягнення підкорилося колишньому тренеру Динамо і Шахтаря

Ця перемога стала четвертою поспіль для румунської команди після призначення головним тренером 79-річного Мірчі Луческу.

Ліга націй, четвертий тур. Ліга C

Литва – Румунія – 1:2

Голи: Кучіс, 7 (пен) – Р. Марін, 18 (пен), Дрегуш, 65

Нагадаємо, що румунський фахівець у серпні вдруге у своїй кар'єрі тренера очолив збірну своєї країни та виграв усі чотири матчі в дивізіоні С Ліги націй: з Косовом (3:0), Литвою (3:1 і 2:1) та Кіпром (3:0).

Загальний результат чотирьох поєдинків – 11:2 на користь Румунії. Після чотирьох зіграних матчів збірна має 12 очок і впевнено лідирує у другій групі дивізіону C Ліги націй.

  • Луческу очолював Динамо з літа 2020-го по 2023 рік. За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни.
  • Окрім роботи у київському клубі, 78-річний румунський спеціаліст пропрацював в Україні 12 років у статусі головного тренера Шахтаря.
  • На чолі обох українських грандів Мірча Луческу всього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн