Футбол

«Став справжнім відкриттям»: названо найкращих плеймейкерів прямо зараз – проти одного з них зіграє Україна

Євген Чепур
Переглядів 100
1 голос
Хвіча Кварацхелія. Фото: Google
Лідер Наполі та національної команди Грузії, з якою збірна України зіграє у третьому турі групового етапу Ліги націй, Хвіча Кварацхелія потрапив до рейтингу топ-10 найкращих плеймейкерів сучасності.

Британське видання Givemesport опублікувало рейтинг топ-10 найкращих плеймейкерів футболу на сьогоднішній день, який склав CIES Football Obs (Міжнародний центр спортивних досліджень).

До списку найкращих потрапив хавбек Наполі та національної команди Грузії  Хвіча Кварацхелія. Він розмістився на сьомій позиції.

Англійські журналісти відзначають, що на грузина в Італії чинять тиск, а також називають його «‎одним з найяскравіших талантів».

«‎Після того, як Віктор Осімен залишив Неаполь, на Хвичу Кварацхелію чиниться ще більший тиск, щоб він залишився на стадіоні «Дієго Армандо Марадона». Грузинська суперзірка став справжнім відкриттям після переїзду з Росії і зарекомендував себе як один з найяскравіших талантів в Італії», – йдеться у матеріалі видання.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Хвіча провів дев’ять матчів, забив три голи та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2027-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 80 мільйонів євро.

Нагадаємо, що після поразки від чехів команда Сергія Реброва посідає четверту сходинку в таблиці групи В1 Ліги націй з двома фіаско та нулем очок в своєму активі.

Календар матчів збірної України в Лізі націй-2024/25

  • Третій тур, 11 жовтня (21:45) Україна – Грузія
  • Четвертий тур, 14 жовтня (21:45) Україна – Чехія
  • П'ятий тур, 16 листопада (19:00) Грузія – Україна
  • Шостий тур, 19 листопада (21:45) Албанія – Україна
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн