Футбол

Відомий футбольний тренер з України відреагував на недавнє резонансне питання на його адресу: він все пояснив

Дмитро Вєнков
Переглядів 321
2 голоси
Ігор Леонов. Фотоколаж: ФК Актобе
Український головний тренер Актобе Ігор Леонов, який допоміг виграти команді Кубок Казахстану, прокоментував нещодавнє резонансне питання про відставку на свою адресу.

Головний тренер Актобе Ігор Леонов, який виграв із командою Кубок Казахстану, відреагував на питання про свою можливу відставку, яке було задане напередодні титульного матчу, в інтерв’ю сайту Fanday KZ.

Ось що тоді відповів Леонов.

«У нас залишилися фінал Кубка і чотири гри Прем'єр-ліги. Якщо я не влаштовуватиму керівництво, уболівальників і фанатів, то можу подати у відставку. Це залежатиме і від результату. Ми до кінця будемо боротися за перше місце. Треба виграти чотири матчі, але залежить не тільки від нас».

Тренер не бачить провокації у даному питанні.

«Запитувала молода дівчина, може, їй підказали, але, думаю, це від недосвідченості. Не вважаю, що була якась провокація».

Коуч не вважає цю ситуацію додатковим елементом тиску на себе.

«Немає тиску. Я багато років у футболі, тож це нормальне явище. Я працював у командах, які потрібно було рятувати від зниження у класі, це створює ще більший тиск, але це частина роботи, тому все нормально», – сказав Леонов.

Актобе за чотири тури до фінішу чемпіонату Казахстану посідає четверте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 34 очки.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн