Футбол

Хто винен у невдалому старті збірної України у Лізі націй: Буряк, Воробей, Дулуб та Хацкевич назвали свої варіанти

Дмитро Чорнобай
Переглядів 518
3 голоси
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
Леонід Буряк, Андрій Воробей, Олег Дулуб та Олександр Хацкевич розповіли, хто винен у провальному старті збірної України у Лізі націй 2024/25.

Леонід Буряк, Андрій Воробей, Олег Дулуб та Олександр Хацкевич ексклюзивно для сайту «УФ» прокоментували невдалий старт збірної України у Лізі націй 2024/25:

Леонід Буряк: «Тут є багато факторів. У нас триває війна і рівень чемпіонату сильно впав. До того ж збірна всі матчі проводить на виїзді. Наші розкручені футболісти, які мають бути лідерами збірної, не мають постійного місця в основному складі своїх клубів. Насамперед – це Мудрик і Зінченко. Якщо з гри випадає дві-три людини, то увісьмох дуже складно когось обіграти».

Андрій Воробей: «Я не знаю, що там коїться всередині збірної. На матчі проти Албанії та Чехії основна частина гравців приїхала неготовими. Той же Мудрик, Зінченко, Ярмоленко явно не у формі. Це було видно неозброєним оком. У цих матчах я не побачив команди і не було лідерів, готових узяти ініціативу на себе».

Олег Дулуб: «Україна зараз грає в «тікі-таку» і цим розмиває свою національну ідентичність. У всі часи український футбол славився своїми фланговими атаками, швидкістю, пресингом, а не перекочуванням м'яча поперек поля. Цей імпотентний контроль не призводить ні до чого, окрім проблем біля своїх воріт»

Олександр Хацкевич: «Висновки має робити тренерський штаб і самі футболісти. Ці дві гри вже пройшли і потрібно готуватися до наступних матчів. Усі говорять про висновки – після Євро, тепер після вересневих ігор. Але в першу чергу, футболістам вже потрібно брати відповідальність за результати команди на себе. Відповідальність несе не тільки тренер».

  • На підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (Познань) 11 жовтня та Чехії (Вроцлав) 14 жовтня.
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн