Футбол

Маркевич та Сабо прокоментували відсутність Ярмоленка у заявці збірної України: «Він своє вже відіграв!»

Дмитро Чорнобай
Переглядів 2646
0 голосів
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Колишні головні тренери національної збірної України Мирон Маркевич та Йожеф Сабо прокоментували відсутність Андрія Ярмоленка у заявці збірної України на жовтневі матчі.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров визначився зі списком гравців на жовтневі поєдинки у Лізі націй проти Грузії та Чехії.

Легендарні українські фахівці Мирон Маркевич та Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Збірна» прокоментували відсутність Андрія Ярмоленка у заявці:

Мирон Маркевич: «Відсутність в основному списку Ярмоленка дивним не вважаю – як і те, що запрошення не отримав Сидорчук. Я не бачу сенсу викликати їх. Вони вже все, що могли, збірній віддали. Ярмоленко і Сидорчук – то не є сильні помічники збірній України. Треба вже підключати молодь, давати шанс підростаючому поколінню, час почути нові імена».

Йожеф Сабо: «Ярмоленко своє у збірній вже відіграв! За всієї поваги до Андрія. Час вже йому давати дорогу молодим. І він сам, скоріше за все, це розуміє. Він зараз реально може допомогти збірній лише у випадку, якщо вона вже буде вигравати, вийти в кінці матчу хвилин на двадцять – п’ятнадцять, не більше».

  • Андрій Ярмоленко зіграв за збірну України 124 поєдинки: 46 голів та 26 результативних передач.
  • На підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (Познань) 11 жовтня та Чехії (Вроцлав) 14 жовтня.
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн