Футбол

«Все вирішилося за добу»: Вірт розповів, як прийняв рішення очолити клуб Першої ліги

Дмитро Чорнобай
Переглядів 750
1 голос
Юрій Вірт. Фото: Google
Юрій Вірт знову працюватиме у Першій лізі. 50-річний український фахівець змінив Євгена Калиниченка на посаді головного тренера тернопільської Ниви.

Тернопільська Нива офіційно повідомила, що новим головним тренером команди став Юрій Вірт. Деталі контракту не розкриваються.

Асистувати 50-річному українцю будуть Микола Лапко та Олександр Зотов.

Юрій Вірт у коментарі сайту «Український футбол» прокоментував своє призначення:

«Відбулося перше тренування. Скучив за улюбленою роботою. Як з'явився варіант з Нивою? Все вирішилося за добу. Революції не буде, то однозначно. Мені сподобалася команда по матчу з Нивою.  Ми не заслуговували на поразку, але десь втратили концентрацію, почали боротьбу. В цілому команда добре себе показала.

Намагатимемось поліпшити гру і виправити помилки, аби вони не повторювалися. Вірю в те, що у нас все вийде. Я вчора був на матчі з Агробізнесом і це навіяло спогади, коли я приїздив сюди, в Тернопіль, футболістом і грав проти Ниви. В Тернополі дуже люблять футбол».

  • Юрій Вірт раніше працював асистентом головного тренера у донецьких Металурзі-2 і Сталі та Вересі, а потім двічі очолював рівненський клуб і був головним тренером Руху та Звягеля.
  • Наразі Нива посідає шосте місце в групі А Першої ліги, маючи після шести матчів чотири залікові пункти.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн