Футбол

«Я би ніколи не зміг подумати»: найкращий гравець серед аматорів згадав про матчі проти Луніна

Дмитро Чорнобай
Переглядів 201
0 голосів
Павло Пастухов. Фото: ФК Агротех
Павло Пастухов із аматорського тишківського Агротеху розповів про те, як зустрічався в поєдинках проти Андрія Луніна на юнацькому рівні.

«УФ» визначає найкращих гравців місяця в усіх лігах. Героєм серпня у чемпіонаті та Кубку України серед аматорів став Павло Пастухов із тишківського Агротеху.

Півзахисник в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів про те, як грав із зірковими українськими гравцями на юнацькому рівні:

«Я можу відмітити як футболістів, які чудово себе показували у юнацькій лізі. Для себе особисто виділив би захисника Бондаря з Шахтаря за його спокій, розуміння гри та лідерські якості, Булецу – за техніку та швидкість роботи з м’ячем, і динамівця Попова – за фізичну силу та неможливість нав’язати йому боротьбу під час гри саме через це.

Проти Луніна зустрічався на юнацькому рівні не один раз. Більшість моїх ударів, звичайно, тягнув, але одного разу був безсилим, та в такому віці це сприймається як звичайно діло. Що Андрій опиниться в Реалі, я би ніколи не зміг подумати. Звичайно, було зрозуміло, що він може досягти успіху, проте про такий шалений не думав».

  • Павло Пастухов протягом своєї кар'єри на професійному рівні встиг зіграти за Олександрію, Тростянець та Полтаву.
  • З серпня 2023 року півзахисник виступає за тишківський Агротех.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн