Футбол

Луческу цьому точно не вчив: колишня зірка Шахтаря створив акаунт на платформі для дорослих

Євген Чепур
Переглядів 244
1 голос
Дуглас Коста. Фото: Google
Колишній вінгер донецького Шахтаря часів Мірчі Луческу Дуглас Коста створив акаунт на платформі OnlyFans, яка відома своїм відвертим контентом.

Мірча Луческу здивується такій новині, адже навряд чи відомий фахівець міг подумати, що колишній його підопічний створить акаунт на платформі, де публікують відвертий контент для дорослих.

Але Дуглас Коста зробив саме так –  бразилець створив акаунт на платформі OnlyFans. Але заявив, що буде публікувати там звичайні фото та відео зі свого повсякденного життя.

«Привіт усім. Тут я буду публікувати контент з мого повсякденного життя !!! Будьте здорові, і я з вами», – написав бразилець.

Відзначимо, що OnlyFans спочатку був платформою, на якій публікувався відвертий дорослий контент, але з часом там почали розміщувати різні фото та відео з метою монетизації.

  • У складі донецького Шахтаря (2010-2015 рр.) Коста провів 203 матчі, забив 38 голів і віддав 40 результативних передач.
  • З «гірниками» Дуглас виграв п’ять чемпіонатів України, три Суперкубки України та три Кубки України.
  • Після цього бразилець за 30 мільйонів євро перейшов до Баварії. Далі в його кар'єрі був туринський Ювентус та американський Лос-Анджелес Гелексі, Греміо та Флуміненсе.
  • Вінгер має на своєму рахунку 31 поєдинок та три забитих м'ячі за збірну Бразилії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн