Футбол

Хавбек Динамо відреагував на свій дебютний гол в Екстраклясі: його поселили в одній кімнаті з ексгравцем Шахтаря

Даниіл Вереітін
Переглядів 392
1 голос
Антон Царенко забив перший м'яч за Лехію. Фото: Лехія
Антон Царенко забив свій перший гол у чемпіонаті Польщі та розповів, як це сталося і чим йому у цьому допоміг колишній гравець Шхтаря Богдан В'юнник

Український півзахисник польського клубу Лехія Антон Царенко поділився деталями свого дебютного голу у польській Екстракласі. Він відзначився у матчі сьомого туру проти Гурніка. Лехія перемогла із рахунком 3:2.

В інтерв'ю сайту «Український Футбол» Антон Царенко розповів, що перед матчем проти Гурніка керівництво команди вирішило поселити його із колишнім футболістом Шахтаря Богданом В'юнником. І хоча Царенко вихованець Динамо та виступає за Лехію на правах оренди, за його словами, таке рішення позитивно вплинуло на його настрій.

«Так, звичайно, це додало мотивації та позитивної зарядженості. Ми з повною відповідальністю готувалися до гри й розуміли, що нам потрібна перемога. Дуже добре себе почуваю в Лехії. Я вдячний кожному за теплий прийом й допомогу з адаптацією в команді», – зазначив Антон Царенко.

  • 20-річний Царенко зіграв у трьох матчах за Лехію у поточному сезоні. Усі - у чемпіонаті Польщі. В його активі поки лише один м'яч.
  • Минулого сезону Царенко виступав за Динамо. У складі першої команди відіграв вісім матчів та забив один гол.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн