Футбол

Мудрик не скористався шансом: Михайло вийшов на заміну через травму партнера, але не допоміг Челсі перемогти

Даниіл Вереітін
Переглядів 270
1 голос
Михайло Мудрик знову вийшов на заміну, але не допоміг Челсі. Фото: Челсі
Челсі та Кристал Пелас не з'ясували сільнішого у третьому турі АПЛ: команда Енцо Марески все ще не в топ-10 АПЛ після стартових матчів нового сезону

Український півзахисник Челсі Михайло Мудрик вийшов на поле у матчі третього туру Англійської Прем'єр-Ліги проти Кристал Пелас. Відзначитися результативними діями український футболіст не зміг.

Лондонське дербі відбулося на стадіоні Стемфорд Бридж. Челсі відкрив рахунок на 25-й хвилині. Атаку господарів влучним ударом завершив Ніклас Джексон. Щоправда, Кристал Пелас відігрався на початку другого тайму. Це Ечебері Езе відновив паритет на табло.

На позиції Мудрика Енцо Мареска випустив зіркового новачка Педру Нету. На 58-й хвилині його змінив інший португалець, Жоау Фелікс. Попри це, Мудрик з'явився на поле на 73-й хвилині, коли замінив травмованого Мало Гюсто. Але за свої 20 з невеличким хвилин на поле українець так і не зміг допомогти Челсі перемоги.

Футбол. АПЛ. Лондон. Стадіон Стемфорд Бридж. П'ятий тур

Челсі – Кристал Пелас – 1:1

Голи: Н.Джексон, 25 - Езе, 54

  • Челсі набрав чотири очки у трьох турах чемпіонату Англії. Після стартової поразки від Манчестер Сіті (0:2), "пенсіонери" розгромили Вулвергемптон (6:2), а тепер зіграли внічию із Кристал Пелас (1:1)
  • Михайло Мудрик зіграв другий матч за Челсі у нинішньому сезоні АПЛ. 23-річний футболіст провів 45 хвилин на полі у матчі проти Вулвергемптона у другому турі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн