Футбол

Григорчук випробовує нерви азербайджанців на міцність: український тренер знову не переміг і вийшов із заявою

Дмитро Вєнков
Переглядів 2999
7 голосів
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Головний тренер Нефтчі Роман Григорчук прокоментував гостьову нічию із Шамахи (0:0) у рамках п’ятого туру чемпіонату Азербайджану. Український наставник поки ніяк не може здобути свою першу перемогу з новою командою.

Керманич Нефтчі Роман Григорчук висловився після нічиєї у поєдинку проти Шамахи (0:0) в п’ятому турі першості Азербайджану.

Тренер пояснив, чого не вистачає його команді, аби нарешті здобути першу перемогу в чемпіонаті.

«Результатом незадоволений. По грі у нас є потенціал, щоб грати краще. Є ціла низка футболістів, які недостатньо інтегровані до команди. У цьому плані ми кульгаємо».

Григорчук відповів, чи бачить прогрес свого колективу.

«Різниця є. Створили цілу низку моментів, які потрібно було реалізовувати. Але, мабуть, ще не заслужили, щоби м'ячі залітали у ворота».

Наставник висловив сподівання, що міжнародна пауза допоможе Нефтчі налагодити свою гру.

«Однозначно, перерва нам дуже потрібна. Використовуємо цей час, щоб доопрацювати, що не встигли з об'єктивних причин. Хочемо агресивніше атакувати, що побачили в деяких епізодах сьогодні», – наводить слова Григорчук azerisport.

  • Григорчук очолив Нефтчі в червні цього року. Під його керівництвом команда провела п’ять матчів в чемпіонаті Азербайджану (чотири нічиї та одна поразка);
  • Нефтчі посідає дев’яте місце в турнірній таблиці;
  • Наступну гру Григорчук і Ко проведуть 15 вересня в гостях проти Зіри.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн