Футбол

Бетіс – Кривбас: де і коли в Україні дивитися матч-відповідь кваліфікації ЛК – хто фаворит гри

Віктор Глухенький
Переглядів 595
3 голоси
Безкомпромісна боротьба у першому матчі між Кривбасом та Бетісом. Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Сьогодні, 29 серпня, буде зіграно поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації ЛК між Бетісом та Кривбасом. Sport-express.ua аналізує букмекерську лінію та інформує, де дивитися трансляцію гри з Севільї у режимі online.

У четвер, 29 серпня, відбудеться матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги конференцій сезону 2024/25 рр. між іспанським Бетісом та українським Кривбасом.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Беніто Вільямарін» у місті Севілья (Іспанія).

⏰ Гра розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Sport-express.ua інформує своїх читачів, де на території нашої держави наживо можна буде переглянути матч команди Юрія Вернидуба.

 Бетіс VS Кривбас: де дивитися поєдинок

  • В Україні поєдинок Бетіс – Кривбас у прямому ефірі покаже телеканал UPL.TV. 

Не обійшли увагою цей матч й аналітики провідної букмекерської контори FavBet, які вже проаналізували шанси обох команд на успіх та визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда Мануеля Пеллегріні.

Коефіцієнти на матч Бетіс VS Кривбас:

  • Перемога Бетісу – 1.39
  • Нічия – 5.40
  • Перемога Кривбасу – 10.00

Щодо ставок на прохід однієї з команд до основного етапу Ліги конференцій за підсумками двох поєдинків, то їх після результату першої гри (2:0 на користь Бетісу) не приймають.

Якщо говорити на рахунок результативності звітного протистояння, то аналітики впевнені, що гра у Севільї має потішити фанів не одним результативним ударом. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.60.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн