Футбол

Роналду заговорив про завершення кар’єри: легенда Реалу назвав клуб, у якому піде на пенсію

Євген Чепур
Переглядів 841
1 голос
Кріштіану Роналду. Фото: Google
Легендарний нападник національної команди Португалії Кріштіану Роналду поділився думками про завершення своєї професійної кар’єри та висловився щодо клубу, у якому станеться ця подія.

Кріштіану Роналду, якому 5 лютого виповниться 40 років, починає думати про звершення кар’єри. Зробити це португалець думає у складі свого нинішнього клубу Аль-Насру.

«Я не знаю, чи скоро я піду на пенсію, через два чи три роки... Але, ймовірно, я закінчу кар'єру тут, в «Аль-Насрі». Я дуже щасливий у цьому клубі, також я добре почуваюся в цій країні. Я радий грати в Саудівській Аравії і хочу продовжувати‎», – наводить слова нападника Фабріціо Романо.

Раніше ми писали, що статистичний портал PopFoot провів дослідження та визначив найкращого футболіста у XXI столітті за середньою кількістю голів за матч.

  • Зараз Кріштіану виступає у складі Аль-Насра під керівництвом колишнього головного тренера Шахтаря Луїша Каштру, з яким ще не виграв жодного трофею.
  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Роналду провів три матчі, забив три голи та віддав одну результативну передачу.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 15 мільйонів євро. Діюча угода 39-річного форварда з клубом  розрахована до 2025 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн