Футбол

«Павлов викликав мене в кабінет – пульс точно був 150»: ексгравець Ворскли – про роботу з легендарним тренером

Дмитро Чорнобай
Переглядів 867
0 голосів
Микола Павлов. Фото: Google
Колишній нападник Олександрії, Ворскли, Інгульця та ряду інших українських та закордонних клубів Роман Локтіонов згадав роботу під керівництвом Миколи Павлова.

Колишній форвард Ворскли та багатьох інших українських клубів Роман Локтіонов в інтерв’ю «УФ» згадав роботу під керівництвом Миколи Павлова:

«На кожну гру Микола Петрович налаштовував максимально. Він завжди гнав уперед. Великим плюсом у підході Павлова була абсолютна справедливість. Завжди і батіг, і пряник. Якщо футболіст працював, то його заохочували, однак якщо давав слабину… Коли мене Микола Петрович викликав до себе в кабінет, то пульс 150 вже точно був.

З цим тренером навіть на тренування ні в якому разі не можна було вийти розслабленим. В Павлова існували свої певні вимоги. Вагу, тиск, функціональний стан перевіряли перед кожною грою. Не відповідати цим вимогам, мабуть, ми боялися більше, аніж помилитися на футбольному полі».

  • За свою тренерську кар'єру Микола Павлов працював у нікопольському Колосі, Таврії, Дніпрі, збірній України, Динамо, маріупольському Металурзі, алчевській Сталі, Ворсклі та Іллічівці.
  • Роман Локтіонов зіграв за полтавську Ворсклу 10 матчів впродовж 2008-2010 років.
  • Наразі колишній гравець Ворскли працює головним тренером у першоліговій Кудрівці.
  • Під час футбольної кар'єри Роман Локтіонов, окрім Ворскли, грав за Олександрію, Кремінь, Інгулець. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн