Футбол

«Припускаю, що нові обличчя в Кривбасі ми ще побачимо»: віцепрезидент клубу – про трансферну кампанію команди

Дмитро Чорнобай
Переглядів 139
0 голосів
Артем Гагарін. Фото: Google
Віце-президент криворізького Кривбасу Артем Гагарін розповів про трансферну кампанію команди у літнє трансферне вікно, заявивши про можливі придбання.

Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін розповів «УФ», чи планує криворізький клуб підписувати ще гравців цього літа:

«За трансферну політику в клубі відповідають Володимир Баєнко та Юрій Вернидуб. Вони в тісному контакті зі скаутсько-аналітичним відділом працюють і в трансферні вікна, і поза ними. Я, як людина, відповідальна за інші процеси, можу тільки припускати… але мені здається, що нові обличчя в Кривбасі ми ще побачимо.

Клубу треба не тільки знайти гравця, а й умовити йог переїхати. А події в Україні і Кривому Розі цьому точно не сприяли. Бувало так, що хтось приїзжав, а потім їхав назад. Але в цілому хочу похвалити всіх, хто займається пошуком гравців та перемовинами. Інколи вони робили неймовірні речі. Бо вони у нас круті».

  • У четвер, 22 серпня, Кривбас прийматиме іспанський Бетіс в рамках плей-оф раунду кваліфікації до Ліги конференцій. Початок гри о 21:00 за Києвом.
  • Матч-відповідь між Бетісом та Кривбасом відбудеться 29 серпня на стадіоні «Беніто Вільямарін».
  • Після трьох турів команда Вернидуба посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи шість залікових пунктів у своєму активі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн