Футбол

«Він, як боєць, мовчав, нічого не говорив»: Шовковський підбив підсумки перемоги Динамо над Карпатами

Дмитро Чорнобай
Переглядів 1332
1 голос
Олександр Шовковський. Фото: Google
Київське Динамо на виїзді здолало (3:1) львівські Карпати в рамках третього туру УПЛ. Головний тренер киян Олександр Шовковський прокоментував перемогу своїх підопічних.

Відбувся поєдинок в рамках третього туру чемпіонату України, в якому львівські Карпати у домашньому поєдинку програли (1:3) київському Динамо.

Головний тренер киян Олександр Шовковський прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Ви знаєте, тренер не може бути ніколи задоволений. Ми вперше діяли з такою зв’язкою центральних оборонців. Саша Тимчик доволі багато пропустив, і ми бачили, що наприкінці йому було дуже складно. Хоча, як той боєць, мовчить, нічого не каже. Хоча ми домовлялися про те, що якщо є якісь проблеми – треба говорити.

Є моменти, над якими треба працювати. Це робота така, яка ніколи не закінчиться. Вона завжди і креативна, з одного боку, і, безумовно, відповідальна. Тому готуємося до наступної гри. Для нас зараз головне – добре відпочити», – заявив СаШо в ефірі УПЛ ТБ.

  • У наступному матчі УПЛ Карпати завітають в гості до черкаського ЛНЗ. Гру заплановано на 26 серпня. Початок о 13:00.
  • Динамо пропускатиме наступний матч чемпіонату проти Ворскли. Кияни 21 серпня зіграють проти Зальцбурга.
  • За підсумками двох зіграних турів Карпати наразі перебувають на п'ятій позиції з чотирма очками. Динамо – на першому місці з шістьма балами.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн