Футбол

«Будемо дивитися відео і розбиратися»: Шовковський прокоментував пропущений гол на останніх хвилинах

Дмитро Чорнобай
Переглядів 63
0 голосів
Олександр Шовковський. Фото: Google
Олександр Шовковський прокоментував поєдинок, в якому київське Динамо не зуміло обіграти шотландський Рейнджерс в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У вівторок, 6 серпня, київське Динамо зіграло внічию із шотландським Рейнджерс (1:1) у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Головний тренер киян Олександр Шовковський прокоментував втрачену на останніх хвилинах перемогу:

«У футбол грало дві команди, одна намагалася втримати результат, розраховуючи на швидкі контратаки. І у нас були можливості для цього, тим більше, що основна загроза була саме від флангових атак суперника. Ми мали діяти в окремих моментах матчу більш впевнено, але припускалися помилок.

Будемо дивитися відео і розбиратися. Недостатня кількість матчів такого високого рівня, безумовно, є негативним уроком для нас. Ми засмучені через те, що упустили перемогу на останній хвилині. Розуміємо, що доля нашого протистояння буде вирішуватися у Глазго», – сказав СаШо на післяматчевій пресконференції.

🔥Відео голів🔥

  • Зазначимо, що матч-відповідь пройде 13 серпня о 21:45 за київським часом.
  • 9 серпня Динамо в рамках другого туру УПЛ зіграє на виїзді проти Вереса. Гра розпочнеться о 18:00.
  • Переможець пари зіграє у наступному раунді відбору проти найкращої команди протистояння Зальцбург – Твенте. Перший матч виграли австрійці з рахунком 2:1.
  • Реакція фанатів Динамо на нічийний результат у грі проти Рейнджерс.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн