Футбол

«Це перемога з неприємним присмаком»: Шовковський поділився емоціями після розгрому Партизана

Дмитро Чорнобай
Переглядів 138
0 голосів
Олександр Шовковський. Фото: Google
Київське Динамо у поєдинку-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів обіграло Партизан з рахунком 3:0. Олександр Шовковський прокоментував перемогу своїх підопічних.

У середу, 31 липня, київське Динамо на виїзді обіграло сербський Партизан (3:0) у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Головний тренер киян Олександр Шовковський на післяматчевій пресконференції прокоментував переможний результат своїх підопічних:

«Я, як тренер, бачу можливості для покращення гри. Бражко не зіграв, оскільки отримав невелике пошкодження – поріз. Йому наклали два шви на ногу, тому ми були вимушені змінювати склад по ходу. Нічого страшного, Володимир був готовий вийти, але ми не хотіли, щоб були ускладнення. Ми вирішили поберегли його на майбутній матч.

Ми зробили дуже важливий крок у вирішенні нашого завдання, але повністю його ще не вирішили. Ця перемога з неприємним присмаком, оскільки Дячук отримав дуже серйозне ушкодження і вилетів, думаю, на достатньо тривалий час. Ми поки що не знаємо деталей, але переживаємо разом з ним», – заявив СаШо.

🔥Відео всіх голів Динамо🔥

  • Нагадаємо, що у першому матчі другого кваліфікаційного раунду ЛЧ кияни обіграли Партизан з рахунком 6:2.
  • У третьому кваліфікаційному раунді Динамо зіграє проти срібного призера Шотландської Прем’єр-ліги минулого сезону – Рейнджерса.
  • Матчі третього кваліфікаційного раунду відбудуться 6 та 7 серпня, а також 13 серпня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн