Футбол

Колишнього гравця Динамо і Шахтаря побили у московському барі: інцидент трапився після фіналу Євро-2024

Євген Чепур
Переглядів 321
1 голос
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Експівзахисника київського Динамо, донецького Шахтаря та Манчестер Юнайтед Андрія Канчельскіса побили у Москві після фіналу чемпіонату Європи.

Андрій Канчельскіс на все життя запам’ятає фінал Євро-2024. Після завершення вирішального поєдинку на континентальній першості між національною командою Іспанії та збірною Англії (2:1) ексхавбека Динамо та Шахтаря побили в одному із барів Москви. Про це повідомив Mash.

Джерело стверджує, що у закладі Канчельскіс посварився з фанатом. Потім колишній футболіст ударив чоловіка в щелепу. Той відповів тим самим і відправив ексгравця Динамо та Шахтаря у нокаут.

Співробітники бару півгодини намагалися привести Канчельскіса до тями, але не змогли і викликали швидку допомогу. Медики діагностували у нього травму голови та надали допомогу на місці, а до лікарні забирати не стали.

  • До Динамо Канчельскіс перейшов із Зірки Кропивницький на початку 1988 року. За киян він провів 27 матчів, в яких забив один гол.
  • На початку 1990 року хавбек став гравцем Шахтаря, де зіграв 25 ігор, забивши в них три м'ячі і вже у 91-му відправився до Манчестер Юнайтед.
  • Канчельскіс народився на Кіровоградщині, але обрав для міжнародних виступів збірну Росії (36 матчів, чотири голи).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн