Футбол

«Нехай Циганик перестане писати всяку гидоту»: Буряк розповів, чи був у нього конфлікт з Шевченком в збірній

Дмитро Чорнобай
Переглядів 748
1 голос
Леонід Буряк. Фото: Google
Колишній головний тренер Динамо і збірної України Леонід Буряк розповів, чи був у нього конфлікт з Андрієм Шевченком під час відбору Євро-2004.

Колишній головний тренер Динамо і збірної України Леонід Буряк ексклюзивно для сайту «Збірна» прокоментував заяву ведучого Ігоря Циганика про його начебто конфлікт з Андрієм Шевченком під час відбору Євро-2004:

«Нехай Циганик плітками не займається. Він і ще дехто, не буду називати прізвищ, чуючи дзвін, пишуть усіляку гидоту. У мене жодних конфліктів із Шевченком ніколи не було. Дурень і пліткар! Це все, що я можу сказати про Циганика.

Кому футболіст може кричати? Ви чули, щоб якийсь професійний футболіст кричав на тренера, не підбираючи слів? Я, наприклад, не чув. Тому нікого не слухайте. Жодних конфліктів у мене не було».

Нагадаємо, що Ігор Циганик заявив, що під час матчу Україна – Іспанія (2:2) у відборі на Євро-2004 у Шевченка стався конфлікт із Леонідом Буряком після того, як той замінив його у другому таймі і ми пропустили два голи.

У тому відбірковому циклі збірна України посіла третє місце у групі після Греції та Іспанії і не вийшла на чемпіонат Європи. Після цього Леонід Буряк завершив роботу у національній команді.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн