Футбол

«Для них жіноча команда – це щось таке дивне»: Суркіса звинуватили у сексизмі – зізнання ексгравчині Динамо

Віктор Глухенький
Переглядів 94
1 голос
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо (Київ)
Півзахисниця жіночої команди київського Динамо Анастасія Сікорська натякнула на дуже упередження ставлення президента біло-синіх Ігоря Суркіса до дівчат у футболі.

Анастасія Сікорська на фоні новин про розформування жіночої команди київського Динамо, що є доконаним фактом, зробила шокуюче зізнання з натяком на те, що в існуванні у Києві дівочого ФК незацікавлене найвище керівництво столичного гранда.

«Те, як ставилося до нас керівництво, як воно з нами розмовляло — для них жіноча команда й узагалі жінки у спорті — це щось таке дивне. Тому не думаю, що, навіть якби пішли протестувати, щось би від цього було».

Сікорська навіть зацитувала Суркіса, пояснивши, як саме бос киян ставиться до дівчат-футболісток у своєму клубі.

«Як проявлялося це ставлення? Наприклад, Аня Прокопенко заходить у роздягальню, а там хтось із керівництва сидить, може, Суркіс. Вона привіталася нормально, а він у відповідь нічого не каже, лише — «Ви знаєтє, что б сдєлал Лобановскій, єслі би увідєл женщін тут?», –  розповіла Сікорська в інтерв'ю «Суспільне».

  • У сезоні 2023/24 років жіноча команда київського Динамо зайняла восьме місце у підсумковій таблиці чемпіонату: 34 очки у 21 матчі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн