Футбол

Трансфер Довбика в Атлетіко зірвався: чому мадридський клуб відмовився від форварда – відомі дві причини

Дмитро Чорнобай
Переглядів 4350
0 голосів
Артем Довбик. Фото: Жирона
Мадридський Атлетіко відмовився від трансферу нападника Жирони Артема Довбика через ціну, яку просять каталонці за гравця, а також через слабкий виступ форварда на Євро-2024.

Раніше була інформація, що мадридський Атлетіко продовжує проявляти інтерес до форварда каталонської Жирони Артема Довбика.

Однак наразі мадридці відмовилися від трансферу нападників каталонців та збірної України, повідомляє видання El Gol Digital.

Причиною стало те, що Атлетіко не готовий платити Жироні 40 мільйонів євро і пропонує значну меншу суму. У мадридському клубі більше не розглядають трансфер українця.

Також зазначається, що Артем Довбик своїми останніми виступами на Євро-2024 викликав сумніви у тренерського штабу Атлетіко про доцільність цього переходу.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні український форвард провів за Жирону 39 матчів, у яких забив 24 голи та оформив десять результативних передач.
  • Контракт нападника з каталонською командою розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Раніше спортивний директор Жирони Кіке Карсель підтвердив, що клуб має намір отримати за українця близько 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн