Футбол

«Це не про футбол, а людські якості‎»: український захисник розкрив правду про легенду футболу

Євген Чепур
Переглядів 108
1 голос
Алан Ауссі. Фото: Google
Вітчизняний захисник Алан Ауссі, який свого часу був у системі київського Динамо і донецького Шахтаря, поділився думками колишню румунську зірку Адріану Муту.

Алан Ауссі в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розповів, що йому не подобалося ставлення Адріана Муту до футболістів, коли легендарний румун очолював ЧФР Клуж.

«До мене особисто [претензій] не було. Я не люблю про такі речі говорити. Були суто людські моменти, які мені не дуже подобалися. Людське ставлення з боку тренера могло бути кращим. Це не про футбол, а людські якості.

Я дивився на Муту, як на людину з великим минулим, але мені було неприємно, коли після ігор на відновлювальні тренування він за весь час жодного разу не приїхав. Сесії після гри для гравців, які мало грали, проводили асистенти», – сказав захисник.

  • Ауссі пройшов школу обох українських грандів, він є вихованцем академій донецького Шахтаря (2008-2013, 2014-2017) та київського Динамо (2017-2019).
  • Футболіст має у своєму активі два поєдинки за збірну України U-19, які він провів у 2019 році.
  • У січні 2024 оборонець на правах оренди перейшов до румунського ЧФР Клуж з іспанської Понферрадіни, але зіграв лише один матч за півсезону.
  • ЧФР у підсумку посів другу сходинку в турнірній таблиці чемпіонської групи румунської першості, набравши 46 очок.
  • Титул взяв ФКСБ, який зумів заробити 49 залікових пунктів.
  • Муту за свою кар'єру серед інших пограв за такі клуби, як Інтер, Челсі, Ювентус і Фіорентина.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн